Asta e perfectă! Ghid pentru alegerea corectă a canapelei extensibile - DI'VANI

Asta e perfectă! Ghid pentru alegerea corectă a canapelei extensibile

Ești în căutarea unei canapele extensibile perfect adaptată necesităților tale? Înainte de shopping, îți recomandăm să ții cont de câțiva pași simpli de urmat.

STILUL care îți atrage privirea

Preferi clasicul în orice circumstanțe? Îndreaptă-ți atenția spre culorile neutre (bej, negru, gri sau maro). În așa mod, vei asorta cu eforturi minime canapeaua cu alte piese de mobilier. Și totuși, dacă nu vrei să accepți nimic cu excepția unui design modern și minimalist, canapeaua extensibila colorata cu forme generoase este cea mai potrivită alegere!

UTILĂ sau nu prea?

Utilitatea este un aspect deosebit de important în cazul pieselor de mobilier. Este momentul potrivit să îți adresăm câteva întrebări: canapeaua va fi folosită pentru dormit sau exclusiv pentru relaxare în timpul zilei? Vei avea mulți musafiri în ospeție? Dacă da, atunci și suprafața de dormit al canapelei extensibile ar trebui să se transforme într-un pat care oferă confort maxim și un somn odihnitor.

LOCUL unde va fi amplasată

Ești în căutarea unei canapele pentru sufragerie? Atunci ar fi potrivită un model mai sofisticat, cu detalii clasice. De cealaltă parte, pentru dormitor ar fi oportun să alegi un model tapițat, confecționat din materiale textile.

Dacă spațiul în care urmează să amplasezi canapeaua este unul destul de generos, optează pentru un model extensibil cu trei locuri.
În caz contrar, o canapea extensibilă de două locuri va arăta la fel de armonios în această amenajare.