Cum amenajezi dormitorul: TOP 3 sfaturi mega utile - DI'VANI

Cum amenajezi dormitorul: TOP 3 sfaturi mega utile

Un loc de refugiu amenajat cu stil, bun gust și simț practic. Așa arată dormitorul perfect. Experții noștri sunt la dispoziția ta pentru sfaturi profesioniste în materie de amenajare a unui dormitor de vis.

1.Definește zona de dormit
Somnul este atât de important pentru fiecare dintre noi, încât petrecem dormind o treime din viața noastră. În funcție de cromatica dormitorului și de stilul de amenajare, te poți delecta cu modele florale pentru decorurile shabby chic sau ai libertatea să alegi elemente cu tematică marină pentru zona de dormit, elemente care-ți vor aduce aminte de vacanțele deosebite pe litoral

2.Culorile contează
Paleta cromatică este o prioritate în amenajarea dormitorului. În categoria „clasic” se regăsesc nuanțele deschise, considerate mai relaxante și luminoase. Dacă ești cu gândul la un dormitor care impresionează prin eleganță și atitudine, recomandăm nuanțele închise, precum: albastru, verde, mov sau gri închis.

3.Personalizează spațiul până la cele mai mici detalii
Îți dorești un spațiu care spune o poveste? Elementele de decor alese cu grijă dau o notă personalizată oricărui interior. De exemplu, perdelele și draperiile pot schimba dramatic look-ul unui dormitor. Dacă visezi la un spațiu mai mare, e timpul să optezi pentru decorațiuni în culori deschise, fabricate dintr-un material cât mai puțin dens. Pe de altă parte, draperiile groase au menirea de a crea o atmosferă intimă și relaxantă.