Termeni și condiții - DI'VANI

Termeni și condiții

1. Introducere

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea site-ului nostru web, Divani.md. Accesând acest site web, sunteți de acord cu termenii prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu ar trebui să utilizați acest site web.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Cu excepția cazului în care se menționează în mod explicit altfel, întregul conținut al acestui site, inclusiv textele, grafica, logourile, imaginile și software-ul, este proprietatea Divani.md sau a furnizorilor săi de conținut și este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală.

3. Licență de Utilizare a Site-ului Web

Puteți vizualiza, descărca și imprima pagini de pe site pentru uz personal, în conformitate cu restricțiile stabilite mai jos și în alte părți ale acestor termeni și condiții.

4. Utilizare Acceptabilă

Nu trebuie să utilizați acest site web într-un mod care poate cauza daune sau poate afecta disponibilitatea sau accesibilitatea acestuia, sau în orice mod care este ilegal, fraudulos sau dăunător.

5. Conținutul Utilizatorului

Acordați Divani.md o licență mondială, irevocabilă, neexclusivă, fără drept de autor și gratuită pentru a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce și distribui conținutul dvs. în orice mediu existent sau viitor. De asemenea, ne acordați dreptul de a sublicenția aceste drepturi.

6. Garanții Limitate

Diamanti.md nu garantează completitudinea sau exactitatea informațiilor publicate pe acest site web. Nu ne angajăm să asigurăm disponibilitatea site-ului web sau să menținem actualizat materialul de pe acesta.

7. Limitări și Excluderi ale Răspunderii

Nimic în acești termeni și condiții nu va limita sau exclude răspunderea noastră sau a dvs. pentru deces sau vătămare personală rezultată din neglijență; fraudă sau reprezentare falsă frauduloasă; sau orice altă răspundere care nu este permisă în conformitate cu legea aplicabilă.

8. Încălcări ale Accestor Termeni și Condiții

În cazul în care încălcați acești termeni și condiții în orice mod, putem lua măsuri pe care le considerăm potrivite pentru a trata încălcarea, inclusiv suspendarea accesului dvs. la site-ul web, interzicerea accesului dvs. la site și/sau inițierea unor acțiuni în instanță împotriva dvs.

9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Putem revizui acești termeni și condiții periodic. Termenii și condițiile revizuite vor fi aplicabile utilizării site-ului nostru web începând cu data publicării termenilor și condițiilor revizuite pe site.

10. Informații de Contact

Dacă aveți întrebări despre oricare dintre termenii noștri, vă rugăm să ne contactați la adresa de mai jos din secțiunea noastră de contact.

Contactați-ne la info@divani.md pentru întrebări.